НКН-Чернігів. Міжнародні змагання з авіамодельного спорту

2012-06-18 10:47:10

Чернігівські ветерани-«афганці» провели міжнародні змагання з авіамодельного спорту.

Фотогалерея

 Чернігівське обласне відділення всеукраїнської громадської організації «Ніхто, крім Нас» розпочали літній сезон змагань з технічних видів спорту, якими в цій області опікуються ветерани-афганці.
 Про це повідомив заступник голови Чергінівської обласної організації «Ніхто, Крім Нас» Володимир ГОНЧАР. Минулого тижня у місті пройшли обласні змагання з автомодельного спорту. А на вихідні у Чернігові відбувся чернігівський етап міжнародних змагань з авіамодельного спорту, у якому взяли участь близько ста учасників з України, Росії, Білорусі, Польщі.
«На цих змаганнях були представлені радіокеровані моделі літаків, які сконструйовані та вироблені учасниками змагань, - розповів Володимир ГОНЧАР, - Наступними вихідними за нашого сприяння відбудуться змагання з ракетомодельного спорту, а за три тижні, змагання, де будуть представлені вже точні копії існуючих військових літаків, які матимуть двигуни. Наступного року наша обласна організація буде проводити, разом з міжнародною федерацією Судномодельного спорту NAVIGA, Чемпіонат України та Кубок пам"яті Сокола».
Один з очільників Чернігівської НКН В.ГОНЧАР також повідомив, що за час свого існування Чернігівська НКН взяла у місті шефство над осередками технічних видів спорту: автомоделювання, судномоделювання, авіамоделювання а також плануе сприяти розвитку картингу. «Я, як багаторазовий Чемпіон України та Європи з судномодельного спорту, переконаний, що інженерні та конструкторські здібності дітей необхідно та можна розвивати у будь-які часи. НКН у Чернігові опікується цими видами спорту, і ми переконані, що математичні та конструкторські здібності можна розвивати і у дитини батьків «точних професій» і у дітей, яких виховує вулиця».
В.Гончар додав, що протягом літа НКН проводить кілька змагань із вищезгаданих видів спорту, виступаючи спонсором цих подій, а також веде переговори про співпрацю з нещодавно створенним картинг-центром.

Unable to Connect to tcp://informer.gismeteo.ru:80. Error #110: Connection timed out