Bloomberg vs. Янукович

2012-06-15 11:45:52

Вчора з'явилося інтерв'ю Януковича В.Ф. агентству Bloomberg, де він висловив впевненість у вині Тимошенко Ю.Ф. не лише в "газовій" справі, а й в усіх інших, що зараз проти неї порушені. Також Янукович заявив, що весь світ про це знає. Це доводить, що Президент справді живе в "іншому" світі.

Символічно, що інтерв'ю взяли саме Bloomberg. Майкл Блумберг - засновник та власник цієї медійної корпорації, сьогодні являється мером Нью-Йорку. Справжній приклад американської мрії: заснував успішний бізнес, став мільярдером, подався в публічну політику. Натомість, Янукович реалізовує власну "українську" мрію - спочатку публічна політика, а потім, як результат величезні статки. Вже неважливо джерело їх походження, адже хто покарає Президента?

Майкл Блумберг веде боротьбу за здоровий спосіб життя нью-йоркців. З ким веде боротьбу Янукович? Майкл Блумберг жертвує зі своїх грошей 220 мільйонів доларів на антитабачну кампанію. Янукович позбавляє українців соціальних гарантій. Блумберг будує в Нью-Йорку "місто майбутнього". Віктор Янукович будує собі Межигір'я.

P.S.

Варто зазначити, що вже сьогодні агентству Інтерфакс-Україна Янукович заявив, що всі його неправильно зрозуміли: він хотів сказати, що встановлення причетності Тимошенко до злочинів - це виключна прерогатива суду.

Unable to Connect to tcp://informer.gismeteo.ru:80. Error #110: Connection timed out