Хряк-Віщун не вгадав, або помилки Президента Януковича та його свити

2012-06-14 11:31:28

Президент за два роки при владі оточив себе свитою, яка завжди йому підтакує. Відсутня критика та конкуренція. В таких умовах жодні зміни шляхом реформ не передбачені.

Українці у 2010 році дали Януковичу вотум довіри. Хоча він оцінив цей вотум дуже збочено - як право робити все, що хочеться.

Без згоди народу, який делегував свої повноваження Верховній Раді, Янукович відмінив конституційну реформу-2004. Абсурдним стало обґрунтування цього рішення Конституційним Судом. Хоча, в подальшому Конституційний Суд показав системність приймаючи абсурдні рішення стосовно мови, державного бюджету, рішення, яким узаконили ліквідацію соціальних гарантій для населення. Це те рішення, яким Уряду надали право самоправно визначати розмір соціальних виплат, не дивлячись на закон. Обґрунтування скрізь вражало простотою: безсистемні цитати, довільне трактування ситуації, відірваної від життя, безглузді посилання на практику Європейського Суду. І, в залежності від "політичної доцільності", - все конституційно, чи неконституційно.

Отримавши довіру населення, наколядувавши більшість в Парламенті, присвоївши собі нові розширені повноваження, зліпивши, нібито, чітку вертикаль влади Президент ні на що не спромігся.

Ним незадоволені на сході і на заході, як в національному масштабі, так і в міжнародно-геополітичному. За нього соромно. Його ігнорують.

Янукович розставив на посади "своїх людей", однак, вони не лише не спеціалісти, вони навіть не публічні політики. Це проекція кримінально-пенітенціарної системи на все суспільство.

Можливо, їдучи без пробок на роботу Президент думає, що йому все вдалося, він подолав "руїну" і він щасливий. Хочеться йому нагадати, що їдучи на роботу, він має поважати інших, і думати чи щасливі українці.

Можна із впевненістю сказати, що Янукович і його свита допустилися і продовжують допускатися помилок. Таких же помилок, як лідери і їх свита в країнах, де пройшла Арабська весна.

Хряк-Віщун теж помилився у своєму прогнозі щодо нашої збірної. З чим я вітаю всіх українців.

Однак, помилка Хряка-Віщуна ні на що не впливає. Помилки ж Президента впливають на нас усіх. І комусь їх потрібно виправляти.

Unable to Connect to tcp://informer.gismeteo.ru:80. Error #110: Connection timed out