Мовне питання - нехай холопи чубляться.....

2012-06-06 17:00:00

Поділяй та володарюй...Хочете внести розкол та протистояння в суспільстві, - підніміть питання про мову,релігію, НАТО...Режим про це знає та уміло цим користується.

 

Ось і тепер , як і перед кожними виборам, в країні загострюється питання мови. Це , завжди болюче питання для України , сьогодні влада використовує, як спробу щоб, хоч  якось вплинути на свій безнадійно низький рейтинг. Та хоча в нашій країні певна частина громадян не проти другої державної, ПР змушена щедро проплачувати масовку своїх "прихильників" та звозити їх на штучний мітинг під стіни парламенту.

Провокація влади спрацьовує...Картинка протистояння "симпатиків" ПР, що розмахують синіми прапорами та людей , які вийшли на протест під прапорами політичних противників - досить яскрава та маштабна. Залишається показати це з екранів телевізорів та сказати , що у партії влади є "шанувльники", що не соромляться тримати в руках символіку ПР... Мету досягнуто, режисери задоволено потирають руки. Протистояння влади та опозиції на вулиці, холопи чубляться, а це означає, що в Україні є люди , які начебто підтримують та люблять цю владу...Бідні українці, як легко нас розвести "на лохів"...Чому бідні, бо  - дурні , вибачте, я про всіх нас.

Unable to Connect to tcp://informer.gismeteo.ru:80. Error #110: Connection timed out