3 роки, на службі Батьківщині .

2012-05-16 16:04:30

НКН, святкуємо триріччя та готуємо  з'їзд...

    Сьогодні організація ветеранів-афганців “Ніхто, Крім Нас” святкує третю річницю свого створення та готує всеукраїнський з'їзд. Про це повідомляє прес-служба організації.
“Рівно три роки 16 травня ми зібралися на установчі збори організації ветеранів-десантників у столиці на площі Меморіального комплексу Великої Вітчизняної Війни.  Тоді на площі зібралося три з половиною тисячі ветеранів “афганців” із України, Росії, Молдови, Білорусі, а сьогодні у кожній області України кількість наших членів значно перевищує цифру в три тисячі. Три роки тому, це була товариська зустріч, наше військове братство лише починало свою працю. Але сьогодні ми зросли у потужний громадянський рух. Ми планували займатися освітньою, благодійною та виховною роботою та допомагати державі. Але держава розпочала війну проти своїх громадян, тож нам довелося вийти на вулиці”.

     За три роки ми стали головним рушієм боротьби громадян за свої права, ми відстоюємо як, ветеранські пільги так і  виплати для всіх категорій населення.
    “Але зараз наша боротьба вийшла за рамки лише боротьби за пільги. Це вже боротьба за чесний перерозподіл державного прибутку. Влада розпочала репресії, вона залякувала нас, але вона не зламала нас. Три роки тривав наш хоч і бойовий, але дитячий період. Ми його завершили, й на найближчому з'їзді вирішимо, який буде наш шлях НКН та форми нашої боротьби”.

Прес-служба: 050 386 36 16

Unable to Connect to tcp://informer.gismeteo.ru:80. Error #110: Connection timed out