Зібрана художня література та канцтовари для дітвори Луганщини

2015-09-25 00:00:00

 За ініціативи всеукраїнської організації «Ніхто Крім Нас» м. Рубіжного Луганської області  та ВГО «Ніхто Крім Нас» в Чернівецькій області, за активного сприяння та підтримки департаменту освіти і науки, молоді та спорту Чернівецької обласної державної адміністрації ,інституту післядипломної освіти була проведена акція «Подаруй українську книгу та канцтовари дітям з Луганщини». 

Представники ВГО «Ніхто Крім Нас» в Чернівецькій області успішно доставили та передали все необхідне за призначенням. Метою поїздки також  було відвідування наших бійців на передовій - передача продуктів харчування та необхідних речей для підтримки бойового духу захисників нашої Батьківщини. ВГО «Ніхто Крім Нас» в Чернівецькій області завжди підтримувала і надалі буде підтримувати тісні зв’язки з нашими земляками у різних військових підрозділах на передових рубіжах.

    Щиро висловлюємо подяку всім навчальним закладам Чернівецької області , які долучилися до спільної акції. Окрема подяка всім,хто надав допомогу у забезпеченні доставки всього необхідного ,а саме П/П Федорцеву Т.Г,керівнику ТОВ «РОМА» Клічуку Р.В. Кушніру Ю.Р.

Дякуємо всім небайдужим до долі нашої країни.

РАЗОМ МИ СИЛА. 

НІХТО КРІМ НАС.

Unable to Connect to tcp://informer.gismeteo.ru:80. Error #110: Connection timed out