Кубок Кіровоградської області з картингу. Родзинки свята – кубок «Ніхто Крім Нас» та смачний козацький куліш

2013-10-05 12:25:39

28 вересня 2013 року відбувся 4-й заключний етап Кубку Кіровоградської області 2013 року з картингу.

Зібралась найбільша кількість учасників за всі етапи - 39.

 

11 міст: Кіровоград, Кривий Ріг, Умань, Біла церква, Козельщина, Дніпропетровськ, Одеса, Сміла, Узин, Зеленодольськ, Гайворон.

 

В командному заліку домінували хазяїва траси - пілоти з Кіровоградської команди «Скіфія-карт», другими традиційно стали теж кіровоградці з місцевого СТК «Каскад» а третє місце зайняла команда Козельщини завоювавши два золота та срібло.

 

Кубок «Ніхто крім нас» заслужено забрала до Одеси пілот Тіщенко Вероніка, яка претендувала в класі «Популярні юнаки» на перемогу, але зійшла у другому фінальному заїзді, показавши всім пілотам неабиякий клас їзди. Глядачі гучними оплесками привітали юного пілота, та й сама Вероніка Тіщенко була приголомшена та надзвичайно задоволена нагородою.

 

А головне, незважаючи на прохолодну погоду, на гонці панувала дружня обстановка, і нікому не дали «вмерти» з голоду: гарячого козацького куліша з багаття, яким пригощали учасників та гостей справжні козаки та ВГО «Ніхто крім нас», було вдосталь.

 

Учасники та глядачі відзивали позитивними коментарями про змагання. Лунев Ярослав, студент кібернетичного коледжу, з 8 років почав займатися картингом і вже встиг виступити на Всеукраїнському чемпіонаті. Молодий гонщик зазначає, що даний спорт потребує не мало коштів, адже будь-яку підготовку спонсорують лише близькі та родичі. Хоча задоволення від картингу просто величезне.

 

Такий спорт приваблює багатьох. У змаганнях приймають участь навіть діти від 7 років і, як радить Ярослав Лунев, саме цей вік оптимальний для початку тренувань.

 

Андрій Крившенко

Использован текст сайта http://www.pereveslo.org.ua

Unable to Connect to tcp://informer.gismeteo.ru:80. Error #110: Connection timed out