Попереджувальна акція громадських організацій ветеранів Афганістану

2013-04-07 00:00:00

«Прийди на медичний огляд до лікаря»

Ініціатори акції – Чернівецька міська організація Української Спілки ветеранів Афганістану, Чернівецька обласна громадська організація «Ніхто крім нас»

Акція відбудеться 08.04.2013 року об 11-00 на території обласної комунальної установи «Чернівецький обласний госпіталь для інвалідів Вітчизняної війни»

З огляду на ті події, які відбулися 02.04.2013 року в приміщенні Чернівецької обласної комунальної установи «Чернівецький обласний шпиталь для інвалідів Вітчизняної війни» та події 2012 року - організації ветеранів війни в Афганістані беруть на себе зобов’язання ЗАЯВИТИ ПРО НАСТУПНЕ:

1. Адміністрація обласної комунальної установи «Чернівецький обласний госпіталь для інвалідів вітчизняної війни» в особі її головного лікаря Мігайчука М.М. під час «акцій органів МВС» самоусувався від виконання своїх обов’язків ( а саме – «зникав з місця події»). Таких випадків за останній рік було чотири!!!

2. За період з 2012 року та протягом чотирьох місяців 2013 року багато спеціалістів медичної установи звільнилися за власним бажанням!!!

3. Систематичний тиск на працівників з погрозами звільнення з боку керівника даної установи!!!

4. Ремонти в палатах у відділеннях госпіталю проведені за рахунок коштів медичного персоналу та тих, кого лікують в даному закладі!!!

5. Автомобіль ВАЗ 2115, придбаний через установу «Приват Банк» за «спонсорські» кошти в 2012 році по сьогоднішній день не має відповідних документів, а саме – технічного паспорту, номерних знаків!!!

6. Постійне погіршення харчування хворих.

7. Відсутність можливості для задоволення особистих гігієнічних потреб( немає гарячого душу).

8. Відключення холодного водопостачання в нічний час,що суперечить всім санітарним нормам,особливо в медичному закладі.

Учасники акції звертаються до керівництва ОДА, управління охорони здоров’я ОДА - ЗВЕРНУТИ СВОЮ УВАГУ ДО НЕГАТИВНОЇ (ВЗРИВНОЇ) СИТУАЦІЇ, ЩО СКЛАЛАСЯ НАВКОЛО ОБЛАСНОЇ КОМУНАЛЬНОЇ УСТАНОВИ «Чернівецький обласний госпіталь для інвалідів Вітчизняної війни» та ВИМАГАЮТЬ підняти наступні питання:

1. Зміни керівника комунальної установи «Чернівецький обласний шпиталь для інвалідів Вітчизняної війни» за систематичне ухиляння від своїх службових обов’язків та за невідповідність інформування вищих керівних органів стосовно діяльності установи.

2. Повернення до установи звільнених працівників,як дійсно є фахівцями своєї справи з великим досвідом роботи та заповнити вакантні посади згідно штатного розкладу.

3. Підвищення фінансування обласної комунальної установи «Чернівецький обласний шпиталь для інвалідів Вітчизняної війни» в рамках медикаментозного забезпечення, повернення відповідних доплат,премій,тощо персоналу шпиталю для належного виконання ними своїх функціональних обов’язків.

4. Створення постійної «наглядової» ради при «Чернівецькому обласному шпиталю для інвалідів Вітчизняної війни» із представників громадських ветеранських організацій.

5. В майбутньому уникнути всіх спроб щодо зміни форми власності , продажу передачі в оренду ,тощо «Чернівецького обласного шпиталю для інвалідів Вітчизняної війни».

Ініціативна група

Unable to Connect to tcp://informer.gismeteo.ru:80. Error #110: Connection timed out