Військові Буковини, що воювали в наш час в різних країнах об’єдналися проти влади

2012-12-10 00:00:00

9 грудня в Чернівцях в Академічному палаці з ініціативи Всеукраїнської громадської організації «Ніхто, Крім нас» відбулися загальні збори учасників збройних конфліктів різних періодів.

На збори приїхали учасники бойових дій, які брали участь у конфліктах на Балканах, в Афганістані, Анголі, Іраку, Угорщини, Сірії. Колишні військові обговорювали ситуацію виплати соціальних зобов’язань та варіанти тиску на владу.
«Щороку ми бачимо з прийняттям бюджету, як збільшуються видатки на утримання державних органів влади. Так і цим бюджетом на 2013рік передбачено порівняно з минулим роком лише на Верховну Раду збільшення видатків в сумі 60млн грн., але при цьому переводиться в ручне керування виділення коштів на соціальні потреби громадян, - заявляє лідер Чернівецької організації Ніхто, Крім Нас Юрій Ковалець, - влада підписувала якісь Меморандуми із своїми кишеньковими громадськими організаціями, обіцяючи дотримання вимог, втім нічого не виконала».
Юрій Ковалень повідомив, що на зборах одноголосно була створена Координаційна Рада всіх людей, які воювали із зброєю у різних країнах в руках вже в нас час. Переконаний, що до неї приєднаються вчені, вчителі, лікарі, чорнобильці. Це буде всеукраїнське об’єднання всіх прогресивних ,незалежних громадських організацій з однією метою - поставити під контроль громадськості всі дії влади на всіх рівнях. Очолює координаційну раду член правління НКН Геннадій Іванчин.
Юрій Ковалень повідомив, що їхнє кредо не просити, а вимагати у влади дотримуватися всіх законів та Конституції України.

Unable to Connect to tcp://informer.gismeteo.ru:80. Error #110: Connection timed out