НКН на захисті

2012-10-15 00:00:00

НКН Черкащини захищає селянина-фронтовика, якого хоче обібрати голова місцевого агрохолдингу…

Голова відділення НКН міста Тальне, що на Черкащині Михайло Алтунін повідомив, що нещодавно завершилися судові процеси селян Жашківського району проти героя України Геннадія Бобова, акціонера агро холдінга «Панда». Михайло Алтунін повідомив, що тридцять селянських родин Жашківського районй Черкаської області заявили про небажання продовжувати угоду із товариством пана Бобова через те, що він або не платив за зімельні паї, або розплачувався непроданою продукцією. 
Захисник селян, голова НКН міста Тальне Михайло Алтунін повідомив, що від допоміг виграти суди двадцяти дев’яти з тридцяти селянських родин. Але остання справа, де позивачем є 88-річний селянин-фронтовик Петро Чернецький ще перебуває в суді другої інстанції
«Фронтовик Петро Чернецький взнав, що з ним без нього «укладено» угоду на десять років, але він особисто не підписав жодної угоди, всі документи зараз на експертизі його почерку, - повідомив Михайло Алтунін, - суспільство звикає до того, що селян обирають, у нас за безцінь забирають продукцію, в них за копійки орендують паї, але коли «герой України» обманює героя війни, це особливий цинізм». Я як член військово-громадянського руху вважаю, що ця справа буде для мене справою честі, заявляє Михайло Алтунін.

Unable to Connect to tcp://informer.gismeteo.ru:80. Error #110: Connection timed out