Львівська влада не пустила ветеранів-десантників в десантну частину Львова

2012-08-02 00:00:00

Лідер військово-громадянського руху “Ніхто, Крім Нас” Олександр Ковальов заявляє, що влада на день ВДВ заборонила НКН відвідати десантну частину Львова.

“Організація “Ніхто, Крім Нас” завжди 2 серпня на день ВДВ відвідує якусь з десантних військових частин України. Цього року одразу ж після нашої акції 15 лютого біля пам`ятника загиблим афганцям влада заборонила НКН відвідувати військові частини”, - заявляє лідер НКН Олександр Ковальов.

Він також повідомив, що після першої заборони приїзду афганців у лютому, цього разу листи від організації ветеранів довго переадресовувалися з одного військового відомства до іншого.

«На центральній офіс НКН надходила безліч дзвінків, зрештою, нашим ветеранам, які приїхали до Львова прямо сказали, що рішенням Львівської ОДА вам зоборонено наближатися до частини. Ми завжди допомагали нашим десантним частинам, - повідомляє О. Ковальов, - бо ми знаємо, як важко виховати десантника. А у Львові служать діти з тринадцяти областей України. Це особлива частина. Тож майбутні десантники, яким ми везли телевізори до казарм, військову амуніцію “горка”, військові телефони для командного складу повинні знати – вони не отримають свої подарунки та святковий концерт, тому, що цього не хоче влада».

Unable to Connect to tcp://informer.gismeteo.ru:80. Error #110: Connection timed out