Суб'єктом злочину в Дніпропетровську є влада в особі спецслужб

2012-05-01 00:00:00

 Задля справедливості скажу: правляча верхівка прийшла до влади в законний спосіб, але миттєво узурпувала державну владу та почала наступ на права людей.

 

Проти простих людей в цьому наступі єдиним фронтом пішли і Президент, і Парламент, і Конституційний Суд.

Коли наша організація "Ніхто крім нас" вийшла під Парламент із мирним мітингом, нас звинуватили у екстремізмі. Це прозвучало не лише на телебаченні. В цей час партією влади було зареєстровано законопроект про екстремістську діяльність. Це стало початком психологічного тиску на громадянський рух.

Далі більше - ця влада почала фальшувати кримінальні справи проти лідерів "Ніхто крім нас", проте це не змінило нашу активну громадянську позицію. Узурпатори поставили собі завдання навіяти нам страх, не допустити зростання громадянського суспільства та припинити нашу діяльність щодо відстоювання соціальних прав.

В який спосіб? В перекладі з латини "terror" означає "страх", "жах". Тож для побудови тоталітаризму влада вдається до державного тероризму через свої спецслужби. У такий спосіб правляча верхівка проводить залякування. Основне її завдання зламати громадянський спротив.

"Мітингують ті, хто втратив страх і совість", - говорив Президент. Отже сьогодні, щоб навіяти громадянам страх, влада вдалася до терактів. Саме цей страх загубив мільйони українців під час Голодомору.

Я, заявляю: суб'єктом цього теракту є влада в особі спецслужб. Я, як ветеран війни, стверджую - цей злочин ретельно підготовлено і вчинено кваліфікованими спеціалістами. Навіть зараз, коли на нас намагаються "повісити" екстремізм, я заявляю: ми не боїмося, ВГО "Ніхто крім нас" подолала страх.

Unable to Connect to tcp://informer.gismeteo.ru:80. Error #110: Connection timed out