Звернення афганських громадських організацій Буковини до силових структур - НКН Чернівецька обл.

2018-03-13 00:00:00

Шановні друзі, побратими Буковинці!!!!

Цей текст, фото та відео звернення є офіційним зверненням до Генеральної прокуратури України, до Міністерства внутрішніх справ України та Служби безпеки України.

Сьогодні ВГО "Ніхто крім Нас" спільно з іншими громадськими органзаціями провели спільні заходи під гаслом "Ні шахраям Стоп Корупції на Буковині". Саме так представники громади Буковини оцінюють нібито "побиття" нібито активістів. Ще в головах "нападників крутилися самі схеми побиття", як вже в головному офісі стопкору майже одночасно з їхніми думками виходять статті в різних ЗМі щодо їхнього побиття. В порушення законодавства, без рішення суду і т.д. лунають прізвища "нападників". Причина банальна - любою ціною взяти європейський гранд на атикорупційну діяльність, навіть ціною можливого самопобиття тому що за висновами лікарів це легкі тілесні та примусити таким чином правоохоронні органи прикрити діючі кримінальні провадження щодо самих ГО "Стоп Крупція". Жодних доведених до логічного завершення справ з боку ГО Стопкору не виявлено. Створюється стрімкий ажіотаж лиш навколо всім відомих питань. Тільки з їхнього боку все це супроводжується матом та обливанння брудом тих, хто проти. Але це все лірика. 
Ми лише намагаємось довести громаді Чернівецької області та України зокрема, що під личиком ГО "Стоп Корупції" діють шахраї різного профілю (ошукування банків, фізичних осіб, контрабанда, викрадення авто, тощо).
Сьогодні на вимогу небайдужих мешканців Буковини та представників інституту громадянського суспільства відбулись робочі зустрі з керівництвом поліції, служби безпеки України та прокуратури Чернівецької області. В поцесі проведених зустрічей, кожній структурі була надана додаткова інформація щодо діяльності як окремих представників ГО "Стоп Корупції" на Буковині, так і на теренах України зокрема.
Спільно з громадою Чернівецької області ми не дамо розхитувати таким чином ситуацію як в м.Чернівці, так і в області зокрема.
РАЗОМ МИ СИЛА!!! НІХТО КРІМ НАС!!!! СЛАВА УКРАЇНІ!!!!