Положення про відзнаку Всеукраїнської Громадської Організації «Ніхто Крім Нас» - Орден «ЗА ВІРУ ТА ВІРНІСТЬ»

2015-12-24 00:00:00








  

   Положення про відзнаку Всеукраїнської Громадської Організації «Ніхто Крім Нас» 

Орден «ЗА ВІРУ ТА ВІРНІСТЬ»

За основу Відзнаки ВГО «Ніхто Крім Нас» - ордена «ЗА ВІРУ ТА ВІРНІСТЬ» взяті такі якості як віра у свою ДЕРЖАВУ та її краще майбутнє та вірність своєму народу і військовому братерству.

 

      Відзнака ВГО «Ніхто Крім Нас» - орден «ЗА ВІРУ ТА ВІРНІСТЬ» Представляє собою запатентований знак відзнаку   Всеукраїнської Громадської Організації «Ніхто Крім Нас». Та восьмикутну колодку з написом за віру та вірність. Колодка та знак представляють собою цілісну відзнаку що з’єднується за допомогою кільця.

   На основному знаку, на емалі що являє собою ювелірну холодну емаль синього кольору напис «Ніхто Крім Нас». 

   Загалом, Відзнака ВГО «Ніхто Крім Нас» - орден «ЗА ВІРУ ТА ВІРНІСТЬ» виготовлена зі срібла 960 проби та синьої ювелірної холодної емалі. Вага відзнаки становить 32 грамів.

   На зворотній стороні Відзнаки ВГО «Ніхто Крім Нас» - орден «ЗА ВІРУ ТА ВІРНІСТЬ» На колодці є напис «Син Свого Народу» та булавкова орденська защіпка. 

       Носиться Відзнака ВГО «Ніхто Крім Нас» - орден «ЗА ВІРУ ТА ВІРНІСТЬ» з лівої сторони грудей вище медалі ВГО «Ніхто КРІМ НАС». У разі якщо у нагородженої особи присутні медалі ВГО «Ніхто Крім Нас» срібна та золота, відзнака ВГО «Ніхто Крім Нас» - орден «ЗА ВІРУ ТА ВІРНІСТЬ» носиться вище медалей та розташовується над золотою медаллю ВГО «Ніхто Крім Нас».

    Відзнака ВГО «Ніхто Крім Нас»-орден «ЗА ВІРУ ТА ВІРНІСТЬ» має одну ступінь. Відзнака ВГО «Ніхто Крім Нас»-орден «ЗА ВІРУ ТА ВІРНІСТЬ» являє собою виключно нагороду внутрішньо українського обігу. Запроваджена відзнака Правлінням та особисто головою правління ВГО «Ніхто Крім Нас». Нагородженими відзнакою ВГО «Ніхто Крім Нас»-орден «ЗА ВІРУ ТА ВІРНІСТЬ» можуть бути: активні члени ВГО «Ніхто Крім Нас», котрі, на протязі тривалого часу, були активістами, створювали обласні, міські , районні осередки ВГО «Ніхто Крім Нас» та зміцнювали їх діяльність, згідно статутному положенню. Члени  ВГО «Ніхто Крім Нас», котрі зробили особистий вагомий внесок в справу військово - патріотичного виховання молоді.  За особисті приклади відданості справі організації. За дії по зміцненню обороноздатності країни та розвитку Збройних Сил України.  За відстоювання суверенітету і територіальної цілісності  України. За особисті вчинки патріотизму по відношенню до України.  За відстоювання громадянських та соціальних прав, громадян України, воїнів інтернаціоналістів, ліквідаторів ЧАЕС. Як виняток, за рішенням правління  ВГО «Ніхто Крім Нас», громадяни інших держав, котрі були віддані руху патріотизму України та зробили особистий вагомий внесок в розвиток ВГО «Ніхто Крім Нас», згідно статутному положенню. Та за інші заслуги перед  державою та (або) громадкістю.

   Рішення про нагороду Відзнакою ВГО «Ніхто Крім Нас», орден «ЗА ВІРУ ТА ВІРНІСТЬ». приймається головою Всеукраїнської Громадської Організації за поданням членів правління обласних та міських осередків ВГО «Ніхто Крім Нас», або поданням інших громадських формувань які співпрацюють з ВГО «Ніхто Крім Нас». Державних діячів України, які сприяють діяльності та розвитку ВГО «Ніхто Крім нас» згідно статуту організації.

   Рішення про нагороду Відзнакою ВГО «Ніхто Крім Нас»-орден «ЗА ВІРУ ТА ВІРНІСТЬ» приймається лише колегіально або головою правління ВГО «Ніхто Крім Нас»

 

               Скорочена версія положення, про відзнаку Всеукраїнської Громадської Організації «Ніхто Крім Нас»-Орден «ЗА ВІРУ ТА ВІРНІСТЬ»

 

Unable to Connect to tcp://informer.gismeteo.ru:80. Error #110: Connection timed out