У Хмельницьку пройшов благодійний концерт

2013-11-21 23:26:57

20 листопада 2013 року на території одного з найбільших ринків міста Хмельницького відбулася благодійна акція.

Справжнісінький концерт базаринкам та покупцям організувала Хмельницька громадська організація «Ніхто крім нас». Виспівував патріотичних пісень тернопільський гурт «Долг». Усе це – заради допомоги інвалідам, учасникам бойових дій на території інших країн, ветеранам-афганцям.

«Сьогодні ми збирали гроші інваліду І-ї групи, учаснику бойових в Афганістані з 1985-1987 років Юрійю Осадчуку – каже голова громадської організації Микола Плащинський – Наш колега отримав важкі поранення під час виконання інтернаціонального обов’язку. Таким чином ми намагаємося привернути увагу не лише до нього одного, а й до усіх інвалідів-афганців, які потребують допомоги».

Підприємці, біля чиїх кіосків проходив імпровізований концерт, припинили торгівлю раніше, і вже о дванадцятій годині, закрили кіоски, щоб музиканти могли розпочати свою роботу. Таким чином, мовляв хочуть теж долучитися до доброї справи.

Також сотні Хмельничан відгукнулись на акцію, вносивши пожертвування під час концерту. У багатьох слухачів під час виступу гурту, на обличчі стояли сльози.

Unable to Connect to tcp://informer.gismeteo.ru:80. Error #110: Connection timed out